Clubwedstrijden 20 Maart

Op zondag 20 Maart staan de clubwedstrijden gepland. Voor zowel de jeugd als de senioren zijn er onderlinge wedstrijden om te bepalen wie zich de beste mag noemen voor dit jaar. Het ledenbestand is afgelopen jaar toch gegroeid en er zitten potentiële winnaars tussen. Voor de senioren hangt er een intekenlijst op het informatiebord. De jeugd kan zich met dit formulier inschrijven.
Mailen mag ook, naar Patrick of naar Pierre.
Clubwedstrijd2016

Uitslag Parentoernooi 2016

Het parentoernooi was met 12 koppels en 1 roulerende speler goed bezet. We mochten zelfs 6 introducés verwelkomen. De meesten hadden echter al eerder bij de club gespeeld zodat het een gezellige reünie werd. Het toernooi werd in 4 ronden gespeeld omdat er toch wel erg veel gekletst werd tussen de wedstrijden. De wedstrijden werden om 22:00 uur afgerond zodat er nog ruik tijd was voor een consumptie en de prijsuitreiking.
Alleen de paren met introducé kwamen in aanmerking voor een prijs.
Het beste gemiddelde werd gescoord door Yvonne en Ivo, maar die zijn beiden al een jaar lid.
De tweede positie mét prijs ging naar Clazien en Wilma. Wilma was al weer 2 jaar gestopt, maar heeft het nog niet verleerd.
De derde plaats ging naar Rick en Maddy, helaas ook beiden lid en dus geen prijs.
Op de vierde plaats eindigde Frank en Sylvia, introducé Sylvia had een actief sportverleden tot knieproblemen haar tot stoppen dwong. Recentelijk is haar knie echter vervangen en behoort een lichte sportactiviteit weer tot de mogelijkheden. Zij mochten dan ook een prijs in ontvangst nemen.
De 5e plaats én met prijs ging naar een compleet introducé koppel Linda en Luc. Zij waren vorig jaar nog lid en kwamen speciaal voor de gelegenheid weer spelen.
Tamara had wat foto’s gemaakt en die zijn hier te bekijken.IMG_6198