Parentoernooi op 23 februari

Dit jaar staat het paren toernooi vroeger op de kalender dan andere jaren. Het blijkt dat in het voorjaar de bezigheden al snel verplaatsen naar buiten activiteiten en is het moeilijker om introducés aan te trekken. We sporen de leden van de club dan ook aan om, zo net na de carnaval, samen met een introducé een toernooi te spelen. Geef jezelf met/zonder introducé op vóór 22 februari bij Pierre.
Leden die komen zonder introducé worden aan elkaar gekoppeld.
Na afloop is er voor alle deelnemers een gratis consumptie en volgt er een prijsuitreiking. Hierbij vallen natuurlijk wél alleen de koppels met introducé in de prijzen.

parentoernooi2016

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie

De clubavonden worden dit seizoen opvallend druk bezocht. Met grote regelmaat moet er de 7e en 8e baan worden opgezet. Dat zijn tot 32 actieve leden op een avond. Ook bij de nieuwjaar receptie, waar de voorzitter toch een speciale dankwoord uitsprak naar de vrijwilligers die de reguliere organisatie bijstaat bij de organisatie van activiteiten, was het gezellig druk. Het bestuur had voor deze receptie speciaal de hal langer gehuurd zodat de receptie wat kon uitlopen in de tijd. Helaas was de interne communicatie in de sporthal weer van dien kwaliteit dat we er toch een half uur eerder dan normaal eruit werden gezet. Het scheelt in de uitgaven voor de club, maar we hadden toch liever wat langer blijven zitten.