Deelname BVS aan RABO clubkas aktie

Onze vereniging heeft zich bij de Rabobank Clubkas actie aangemeld. De leden van de Rabobank kunnen vanaf 6 april tot 18 april stemmen geven aan de deelnemende verenigingen. Een vereniging die meedoet kan sowieso rekenen op €100,- van de Rabobank. We willen dan onze leden aansporen om hun invloed uit te oefenen op de Rabobank leden.
rabo

Opbrengst Jumbo aktie

Woensdag 4 januari werden door de filiaalmanager van Jumbo Steenbergen, Marcel Schoone, de waarde cheques van de Jumbo “spaar voor je sport club actie” uitgereikt.
 
waardecheque jumbo 2017
In totaal zijn in Steenbergen voor de 11 deelnemende sportverenigingen 37.324 punten geregistreerd. Het budget van 7000 euro wordt naar rato over de deelnemende sportverenigingen verdeeld.  De badminton vereniging Steenbergen heeft 1661 punten vergaard, wat een fraaie waarde cheque van 311,52 euro oplevert. Vanaf woensdag 11 januari kan de technische commissie de cheque gaan inwisselen bij de door Jumbo voorgeschreven sportwinkels.
 
We willen de gulle gevers van de punten van harte bedanken voor hun bijdrage.

Nieuwjaars receptie op 10 januari

Komende dinsdag houdt de club na afloop van de reguliere speeltijd (22:00 uur) nog een receptie in de bar van het Cromwiel. Onze voorzitter zal een aanstekelijke speech afsteken over de kansen die wij kunnen grijpen als club in 2017. Ook niet onbelangrijk is dat er een gratis consumptie aan vast zit!!!!
champagne1-1600x1200