Update van ons huishoudelijk reglement.

Met de laatste ledenvergadering is door de leden het bijgewerkte huishoudelijk reglement goedgekeurd.
Secretaris Martin Keuris heeft de regels en verplichtingen geactualiseerd. Het oude reglement stamde nog uit 2003. Het reglement is op de bestuurs pagina te vinden, maar voor de gelegenheid kun je ook deze link gebruiken.

Vakantie en toch willen badmintonnen

In de zomervakantie is sporthal het Cromwiel gesloten. Maar in de omgeving wordt er wel zaalruimte aangeboden om te kunnen badmintonnen. Zo is er bij Metsj point in Roosendaal gelegenheid om op dinsdag en donderdag avond van 19.00 tot 22.30 uur te badmintonnen. De kosten zijn €4,- per persoon voor de hele avond.
Metsj-Point_logo1

Secretaris in opleiding.

Op de oproep voor een nieuwe secretaris heeft Corné Bogers aangegeven deze taak wel te willen invullen als de overdracht enigszins begeleid tot in het nieuwe seizoen. Het bestuur heeft deze aanmelding dankbaar aanvaard en de huidige secretaris Martin zal Corné inwerken.

Afscheid Kees van Dorp

Na ruim 17 jaar lid geweest te zijn en daarvan ook een groot deel als jeugd begeleider, stopt Kees van Dorp met badminton en het begeleiden. Kees heeft altijd met het grootste geduld de allerkleinste jeugdleden het badmintonnen bijgebracht. Daarnaast is Kees ook een aantal jaren actief geweest in het bestuur als penningmeester. Kees, bedankt !
Kees2017

Gezellig clubuitje.

Met een gezelschap van 22 man en een ingekort programma is het uitje toch doorgegaan. Om 16:30 was er een ontvangst op molen „de Vos” die speciaal voor de club was opengesteld. De molenaar weidde uitvoerig uit over de werking van de molen en de geschiedenis ervan. De historie was in dikke lagen stof terug te vinden. Aan de overkant van de weg ging de club verder met in eerste instantie een ontvangst met koffie en cake. De molen werd in groepjes bezocht. De BBQ was om zes uur op stoom en de vis en vlees voorraad slonk daarna gestaag. Na de BBQ konden de leden uitbuiken tijdens een rondleiding van Martien over de boerderij. Vervolgens werden de aanwezige vrijwilligers nog bedankt voor hun inzet tijdens de jaarmarkt of een evenement van de club door middel van een boeketje bloemen. De laatste leden verlieten het feestje nadat de zon al een tijdje verdwenen was.
De foto’s van het uitje zijn hier te bewonderen.
uitje2017

Club nog op zoek naar een secretaris.

Bij de afgelopen jaarvergadering is er nog geen nieuwe kandidaat opgestaan om secretaris Martin op te volgen. Martin gaat nog even door tot half augustus zodat geïnteresseerden zich nog kunnen melden.

Slecht weer, toch feest

Helaas,
door de trieste weersvooruitzichten is het programma van het uitje aangepast.
De fietstocht gaat niet door, we gaan direct naar de Molen op de Heense Molen.
Hier kunnen we vanaf 16:15 uur terecht. Aansluitend volgt omstreeks 18:00 uur de BBQ.531-1340630761-5