Verslag Kampioenschappen

Kijk op Steenbergen plaatste het verslag van onze clubkampioenschappen op hun website. Ook de Steenbergse Courant wijdde er een artikel aan in hun editie van 23 Maart op pagina 21.

De nieuwe Clubkampioenen zijn bekend.

Na 8 uren lang badmintonnen waren de clubtitels verdeeld. De opmerkelijke come-back van Edwin Schillemans, hersteld van een operatie aan de kruisbanden, bracht hem de titel bij de HE-Y terug. Christ de Rooij die als enkeling in de HE-X klasse de hele bezetting van de HE-Y opwarmde en aantoonde dat veel trainen werkt, kreeg hiervoor een ere-medaille.
Bij de HE-Y dames was de titel wederom voor Rachel Breukhoven. De verdere kampioenen staan op de Senioren pagina. Kampioen X en Y

Speelschema Clubwedstrijden.

Op zondag 18 maart spelen we de clubwedstrijden voor zowel de senioren als de jeugd.
De winter heeft speciaal dit weekend een koude deken over het land gelegd zodat een dagje badmintonnen in de sporthal erg aantrekkelijk is geworden.
Met 18 deelnemers worden in totaal 39 wedstrijden gespeeld, waarbij meerdere heren tot 12 wedstrijden gaan spelen.
Het schema is hier op te halen.

Bezoek badminton finale Eredivisie in de Maaspoort.

Een kleine delegatie (zie cirkeltje rechts in de foto) van onze club heeft afgelopen zaterdag de finale wedstrijd in de eredivisie bezocht. De wedstrijd die ging tussen Almere en Duinwijk werd met 5-1 gewonnen door Duinwijk, die daarmee voor de 25e keer de landstitel binnenhaalde.rl_play_off_finale_2017-2018_220

Foto’s van het evenement zijn hier te vinden.

De kampioenen 5e klasse

Op de clubavond namen 3 van de 5 teamleden een boeketje in ontvangst van onze voorzitter. Na eerst uitgebreid geroemd te zijn voor hun prestatie.
Huldiging2018

Huldiging kampioensteam

A.s. dinsdag 6 Maart nemen we een momentje op de speelavond om ons kampioensteam te huldigen. Het team start dezelfde week alweer aan de volgende competitie. Ditmaal de Onderlinge Regio Competitie die opgezet is door BC Dino.