BVS winnaar ORC recreanten competitie

Het is BVS voor de eerste keer in de historie van de ORC gelukt om de eerste prijs binnen te halen. De hoogste notering stamde nog van 2011, toen behaalde BVS een gedeelde 2e plaats.
De ORC was dit jaar, voor het eerst, opgedeeld in een recreanten poule en een gevorderden poule. Omdat BVS verder niet aan bondscompetities deel neemt was ons team een terechte recreanten team. BVS kwam als ongeslagen team, met wel een aantal gelijk spelen, als winnaar uit de bus.
BVS feliciteert dan ook Toos, Rachel, Bart, Ivo en Sebastiaan met deze prachtige prestatie. Het team promoveert dan ook naar de gevorderden poule.
ORC_prijs

De club zoekt nog dames die mee willen doen aan deze competitie die altijd gespeeld wordt vanaf januari tot juni zodat we een nieuw team bij de recreanten kunnen opstarten. Aan heren is vooralsnog geen gebrek. Aanmelden bij Pierre

Shuttle beheer.

Beste leden,
 
Regelmatig komt het voor dat er shuttles zijn die kapot gaan of niet meer goed functioneren. En die gaan dan vaak weer in de koker. De week daarop komen we ze dan weer tegen….
 
Vanaf a.s. dinsdag staat er een emmer in de zaal waar slechte shuttles in geworpen kunnen worden. We gooien ze niet weg, we willen ze namelijk gebruiken voor bijvoorbeeld de Jaarmarkt.
image001
Vlak bij de emmer staat meestal ook een koker met nieuwe shuttles, mocht de koker bij de baan leeg zijn dan kan er een nieuwe shuttle gepakt worden.