Onwijs gezellig senioren uitje.

De combinatie van de locatie, de mensen en het weer, maakte het senioren uitje tot één van de beste van afgelopen jaren. In het rustige buitengebied onder een energiek zonnetje speelden 20 leden en partners een geïmproviseerd spelletje Boerengolf. Met het nuttigen van de nodige elixer werden de uitdagingen van brandnetels, distels, kuilen, rondvliegende klompen, leeglopende ballen en sarcastische aanmoedigingen getrotseerd. Boerengolf2018Uiteraard werd het spelletje gewonnen door het team met de echte boer. De inspanning werd beloond met een gevarieerde barbecue die de rivaliteit van de groepen als een klontje kruidenboter liet smelten. De groep was inmiddels gegroeid tot 23 man. De voorzitter nam de gelegenheid om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet bij de jaarmarkt, de sport- en speldagen en het maken van de nodige promotie materialen door middel van een doosje Merci. Die dan ook gelijk bij de aansluitende koffie verdeeld werd als dessert. Zoals het hoort na een stevige maaltijd werd er gerust en gebabbeld tot de zon onder ging.
De vuurkorf werd ontstoken en de vlammen boeiden het gezelschap, waardoor het huiswaarts keren telkens werd uitgesteld. Helaas kon ook een overdosis elixer het feestje niet eeuwig laten duren en vertrokken de laatste feestgangers in eerste uren van alweer een nieuwe dag.Senioren uitje kampvuur

Nieuwe privacywet heeft ook impact op onze site.

Onze vereniging maakt dankbaar gebruik van het internet om de club naamsbekendheid te geven en mensen aan te sporen om bij onze club te komen badmintonnen. Maar onze club is net zo goed als de sportiviteit en het karakter van onze leden. Promotie is dan onlosmakelijk verbonden aan het presenteren van de prestaties van zijn leden en het tonen van het gezellige karakter van de leden in de badmintonclub.
De nieuwe regels die de privacy van onze leden beschermt maakt dat wij voorwaarden gesteld krijgen aan het presenteren van berichten en het tonen van beeldmateriaal. De club is bezig om in ieder geval toestemming te vragen van de actieve leden voor het kunnen promoten van de vereniging. Het gaat ons in ieder geval te ver om ook nog eens oud-leden te benaderen voor toestemming en/of het oude beeldmateriaal te filteren op nog actieve leden.
De site, die voor de hele wereld toegankelijk is, is dus in voorbereiding op de verdere implementatie van de privacy-wet al uitgekleed tot 2 jaar historisch materiaal van voor het huidige seizoen.

Opbrengst Jumbo spaaractie

Jumbosport
De Jumbo spaaractie is zeer succesvol verlopen dit jaar. Onze club mocht voor een waarde van €291,32 besteden bij de sportshop van Muta sport. Daar, waar we vorige keer maar uit een beperkt assortiment badminton artikelen konden kiezen, konden we dit jaar onze normale shuttles kiezen.
Onze jaarlijkse behoefte aan shuttles is dus geheel gesponsord door de Jumbo actie.
Waarvoor hartelijk dank aan onze leden en aanverwanten die winkelen bij de Jumbo.

Seniorenuitje op 26 mei.

Het jaarlijkse senioren uitje vindt plaats op 26 mei. Het programma bestaat uit een ontvangst op een lokatie in het landelijke gebied van de Welberg. Op Drenkhoos 7 worden de leden en partners opgevangen met een kopje koffie en gebak. Als activiteit is er een boerengolf circuit te doorlopen en die zware activiteit wordt beloond met een gezamenlijke barbecue ter plaatse. Verder wordt er de nodige versnaperingen verstrekt om het samenzijn tot in de late uurtjes te rekken.
Er wordt een bijdrage gevraagd van €5,- voor leden en €10,- voor een eventuele partner.
Deze bijdrage neemt Toos gaarne in ontvangst als bewijs van deelname.
Clubuitje2018