Handicap toernooi.

Op dinsdag 29 November spelen we het jaarlijkse handicap toernooi. Dit is een toernooi waar het vooral draait om het plezier. We spelen dan een aantal alternatieve vormen van badminton. Je wordt dus opgezadeld met een handicap. Met het toernooi zijn prijsjes te winnen voor de jeugd en bij de senioren is er een gezellige nazit in de kantine waarbij er nog surprises worden uitgereikt.
De toernooien beginnen op de normale speeltijden.
Handicap2016

Jumbo klanten sponsoren lokale sportverenigingen.

Vanaf woensdag 2 november kun je bij Jumbo gaan sparen voor de badminton vereniging. Bij elke besteding van € 10,- krijg je een sportpunt. Van de punten die we ophalen kunnen wij extra sport- en spelmaterialen voor de vereniging aanschaffen.
Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/provincies kun je onze vereniging (BV Steenbergen) opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Is dit lastig; je kan je sportpunten ook elke dinsdag in de box kwijt.image002

Grote club aktie

Onze club doet ook weer mee aan de grote club aktie.
De jeugdleden lopen in Steenbergen weer langs de deuren bij hun in de buurt en onze secretaris probeert ook bij de senioren loten te slijten. Maak kans op een aantal aantrekkelijke prijzen voor slechts €3,- per lot.


clubloten