A.s. dinsdag 27 September is het Openingstoernooi

Na een aantal weken weer een shutteltje geslagen te hebben en de spieren weer los zijn, beginnen we dinsdag aan een klein toernooitje. De wedstrijden zijn in wisselende samenstelling en bij de senioren worden de beste spelers aan het eind van het toernooi beloond met een prijsje. Bij de prijsuitreiking worden dit keer de versnaperingen gesponsord door Oerlemans Mooi wonen.
Openingstoernooi 2016oerlemansmooiwonen

Winnaar shuttle raden Jaarmarkt.

In de strandbal zaten maar liefst 179 shuttles, dat was meer dan de 60 van de laagste gok en ook veel minder dan de 550 van de hoogste gok. De gelukkige winnaar is de familie van Loon uit de Lindenburglaan.
De sponsor Koffie & Zo gaat bij hun een High Coffee verzorgen ter waarde van €30,-.

FullSizeRender

Resultaat van de Jaarmarkt.

De vereniging bofte met het weer op zaterdag waar het uitzonderlijk druk werd. Op zondag bleef het droog maar stond er een stevig briesje. Desondanks was er ook op zondag nog redelijk aanloop op de stand.
IMG_1748
Maar liefst 3 directe inschrijvingen bij de club en 3 kandidaat leden die eerst nog op een speelavond mee komen doen om te proeven van de sfeer. Daarnaast 142 gokkers op het aantal shuttles in de strandbal én een Amerikaan uit Oregon die een shirt kocht omdat zijn Naam (Steenbergen) erop stond. Al met al een geslaagde actie die geheel te danken is aan de inzet van onze vrijwilligers (Clazien, Jacques, Esmée, Bart, Nadir, Stijn, Peter, Cees, Peter, Guido, Marjon en Pierre), de sponsors (Koffie&Zo en HDR Bouw-service) en de voorbereidingen van Frank Kuijper, Martin Keuris, Tamara Vroon, Toos Perdaems en Pierre Beerkens.