Stamboomtoernooi op 8 Oktober

Het stamboomtoernooi komt eraan gestormd, op 8 Oktober vindt het toernooi plaats in het Cromwiel. Bij de start van dit seizoen bleek dat de opkomst bij de jeugd flink was afgenomen en het is dan ook even de vraag of er wel voldoende teams gaan deelnemen. Het zou ons goed uitkomen als er zo snel mogelijk wordt gereageerd of er wel of niet aan wordt deelgenomen. De opzet is als volgt: Er wordt gespeeld met ouder/kind combinaties. Dit mag ook ouder/kleinkind of ouder/buurkind of ouder/neef of nichtje. Zolang het kind de leeftijd heeft tussen 8 en 16 jaar en de ouder dus ook 18 jaar of ouder is. Voorwaarde is wel dat minimaal één van beiden al lid is van de club of lid wil worden.
Het geheel wordt in een halve dag afgewikkeld, normaal gesproken spelen we van 13.00 uur tot maximaal 17.00 uur. Mocht er voor een ochtend echter meer animo zijn dan kunnen we onze tijd daarop aanpassen.
Dus beste leden reageer, zodat we het toernooi op poten kunnen zetten.

Stamboompamflet2017

Gezellig openingstoernooi

Het openingstoernooi was met 16 deelnemers niet te druk maar wel goed bezet. In 5 rondes werden in wisselende samenstelling de wedstrijden gespeeld. Na afloop was de prijsuitreiking in de sportbar. Bij de Dames waren Esmée en Johannie de twee best geklasseerden en bij de heren waren het Hans en Kevin. Secretaris Corné werd blijkbaar het meest afgeleid door z’n smartphone zodat hij als laatste eindigde.
Hans in actie

Badmintonvereniging Steenbergen debuteert nieuw seizoen met nieuw logo

Afgelopen jaarmarkt was de BV Steenbergen voor het eerste te zien in haar nieuwe stijl. Met gelikte flyers, een prijsvraag, een nieuw spandoek en een mooi, nieuw logo pronkten zij voor het oude gemeentehuis in Steenbergen. De gezellige sportvereniging is druk in de weer geweest haar imago op te frissen en hoopt dan ook nieuwe leden te mogen verwelkomen.
Om deze reden doen ze mee aan de AH Sportactie (voor kinderen en volwassenen) en aan Sjors Sportief (voor kinderen). Sowieso zijn mensen welkom om drie keer gratis langs te komen, iedere dinsdag van 20:15u tot ongeveer 22:30u.

Prijsvraag2018
Winnares prijsvraag (rechts) met penningmeester Toos Perdaems

spandoek2018
Het nieuwe spandoek met het nieuwe logo

Kraam2018
De kraam

BV Steenbergen bedankt hierbij ook Croissanterie Jérome voor het sponsoren van de prijsvraag en Hairtrendz voor het sponsoren van de nieuwe leden aanmeldingen. Daarnaast werd ook de kraam weer gesponsord door HDR Bouwservice.