Soepel verlopen oliebollen toernooi

De zaal was lekker voorverwarmd voor het begin van het toernooi. Alle deelnemers waren op tijd aanwezig en er heeft zich niemand geblesseerd in de loop van de dag. Het was wel aanpoten voor de deelnemers die 10 wedstrijden voor de boeg hadden, maar gelukkig was er na 5 rondes die heerlijke onderbreking voorzien van warme soep. Met de keuze uit groente of tomaten soep, beiden rijkelijk gevuld met ballen dank zij Toos, was het goed vertoeven in de sportkantine van het Cromwiel. Daarop volgde vroeg in de middag de gesponsorde oliebollen van Oerlemans Mooi Wonen. Daarmee haalden alle deelnemers met gemak de eindstreep. Winnaars waren Rachel en Marina Breukhoven in de Dames dubbel, Christ de Rooij en Leon van der Wal in de Heren dubbel, Esther van Broekhoven en Christ de Rooij bij de Gemengd dubbel voor gevorderde recreanten en tot slot Nico Miedema en Danice van Oijen bij de Gemengd dubbel van de gewone recreant. Bekijk de wedstrijd uitslagen en het verslag.
DCS_0256

Hoogste Deelcertificaat uitgereikt

De trouwe deelname bij de jeugd trainingen leverde Niels Augustijn de bekwaamheid op, voor het behalen van het 6e en laatste deelcertificaat. Deze unieke prestatie was een fotoshoot waard. Gefeliciteerd Niels!PHOTO-2020-02-27-20-29-49

Speelschema oliebollen toernooi

De inschrijving is gesloten, we hebben 24 koppels ingeschreven gekregen.
Hieruit zijn er een aantal poules gemaakt. Slechts 1 Heren poule van 5 koppels, 2 Damespoules van elk 4 koppels, die dan nog een kruisfinale gaan spelen. De Gemengd Dubbels zijn opgedeeld in een poule van 6 van de X-klasse en een poule van 5 voor de Y-klasse.
Verder heeft de club voor soep gezorgd die tegen 13 uur geserveerd wordt en er zijn oliebollen gesponsord die vanaf 14 uur te verorberen zijn. Gaarne de deelnemers om 10 uur in tenue in de hal zodat we gelijk kunnen beginnen.
De poule indelingen en het speelschema kun je al downloaden.

Inschrijving oliebollen toernooi verlengd

Het animo voor het toernooi is in de eigen club groot, de deelname van teams buiten Steenbergen is nog niet zo groot. We verlengen de inschrijftermijn dan ook maar met 3 dagen om twijfelaars nog een kans te geven. Pak hier het inschrijfformulier.