Jaarvergadering 18 juni

De algemene ledenvergadering wordt gehouden op 18 juni om 20:00 uur in het Cromwiel.
Alle seniorleden en de ouders/verzorgers van de jeugd zijn hiervoor uitgenodigd.
Drie functies zijn voor verkiezing beschikbaar, bij twee ervan (jeugdcommissie en penningmeester) stellen de huidige bestuursleden zich herkiesbaar. Voor het secretariaat is inmiddels ook al interesse getoond.
Het bestuur stelt een hoge opkomst van de leden op prijs en ziet dat als steun voor het werk wat toch elk jaar weer wordt verricht.

Een zonnig badminton uitje

Het badminton uitje van de senioren mocht genieten van een mooi zonnetje tijdens de fiets puzzel tocht. De tocht bestond uit een routebeschrijving gebaseerd op foto’s van objecten langs de route en de aanwijzing of er links of rechts afgeslagen diende te worden. Daarnaast waren er ca 23 foto’s van objecten die ontdekt moesten worden tijdens de rit. uit de straatnaam waar het object dan stond werd er een letter aangewezen.
De 23 gevonden letters vormden dan weer de aanwijzing voor de lokatie van de barbecue.
Uit 13 fietsers werden twee groepen gevormd, de dames en de heren groep. Vertrekkend om 14:30 uur werd het al snel duidelijk dat het een lange middag op de fiets zou worden. Er ontwikkelde zich ook nog een stevig briesje. De heren liepen halverwege materiaalpech op en daarmee één uitvaller. De dames liepen vast in de stevige tegenwind en kozen een alternatieve route waardoor ze uiteindelijk een aantal cruciale letters misten voor de oplossing.
Pas tegen 19 uur was de fietstocht ten einde en de uitgeputte fietsers stortten zich op de barbecue.
De feestlocatie was bij Oerlemans mooi wonen en dankzij de tent van Leen kon het feestje, goed beschut tegen de wind, doorgaan tot in de late avond. De barbecue werd nog gretig gebruikt als extra verwarming.

Uitje2019