Nieuw: het oliebollen toernooi

Badminton vereniging steenbergen gaat dit jaar een oliebollen toernooi organiseren dat open is voor recreanten uit de regio van Steenbergen. Op 29 december van 10:00 tot 17:30 uur wordt er gespeeld in sporthal ’t Cromwiel. Per stel kan er ingeschreven worden voor een mix en/of een dubbel team.
Voor dit open toernooi hoeven de deelnemers geen lid te zijn van een (of onze) vereniging.
Er zijn al de nodige inschrijvingen binnen en de inschrijvingstermijn loopt tot 21 december.
De inschrijvingskosten zijn inmiddels verlaagd tot €12,50 per team van 2 per onderdeel.
Oliebollen toernooi 2019
Haal hier het inschrijfformulier op.

Handicap toernooi weer hilarisch

Het handicap toernooi was dit jaar weer een succes. Met een 100% opkomst bij de jeugd en een 50% opkomst bij de senioren kon het badmintonnen met handicaps de deelnemers goed bezig houden.
16 senioren gingen in 5 rondes de vijf verschillende spelmogelijkheden af. De baan met het plastic om de tegenstander te verbergen was als vanouds de leukste uitdaging.
De baan waar twee spelers één racket moeten delen was weer de runner up in hilariteit.
Helaas viel één deelneemster uit halverwege de avond en kon de hele club niet als geheel aan de surprises na afloop beginnen. Patrick was weer eens het meest behendig in alle disciplines.

Sinterklaas handicap toernooi op 26 november

Over ruim een week spelen we weer het handicap toernooi op de dinsdag avond. De avond waarbij we alternatieve speelwijzes hanteren om het spelletje badminton te spelen. Het is een traditie die al vele jaren volgehouden is en ook dit jaar spelen we dit toernooi.
Hoofddoel is om ontspannen en met plezier het spelletje te spelen en na afloop de prijzen te verdelen.

Handicap2019

Opbrengst Rabo clubactie

De Rabo clubactie heeft een opbrengst van €153,35 voor onze club opgeleverd. waarvoor dank aan de Rabobank leden die hun stem aan onze club hebben gegeven.