Helaas, sportlokaties dicht na 17:00 uur.

Nog maar goed en wel na de vorige maatregelen blijkt dat het echt mis gaat in de Nederlandse ziekenhuizen. Om de contact besmettingen tegen te gaan en de mogelijke andere spoedeisende ongevallen in te perken zijn de sportlocaties na 17:00 uur gesloten voor amateursport. Hierdoor komt ons recreatief sporten ook tot stilstand. Het handicaptoernooi valt daarmee uit en de mogelijke duur van de sluiting is minimaal 3 weken. Dus voor onze leden, let goed op en raak niet besmet. We hopen voorlopig maar dat we eind dit jaar elkaar weer mogen treffen.

Invoering corona maatregelen

Met het naderen van de winter blijken de besmettingscijfers weer sterk op te lopen. De dagelijkse besmettingen in de gemeente Steenbergen liggen rond de 50 personen en ook in de omliggende gemeentes gaat het hard. We mogen nog badmintonnen zonder publiek en na controle van het corona toegangs bewijs (QR code) bij de deelnemers. We vragen van onze leden dan ook om geen risico te nemen en bij twijfel over de eigen gezondheid om niet te komen badmintonnen. Beter 2 weken niet badmintonnen dan 3 maanden. Of het echter bij deze beperkte maatregel blijft is afhankelijk van hoe de rest van Nederland zich gedraagt.

Resultaat Rabo clubactie

PHOTO-2021-11-11-12-57-14
Met dank aan de ca 20 leden van de Rabobank die op onze club gestemd hebben.

Jesse en Patrick winnaars Stamboomtoernooi

Na 7 wedstrijden kwamen Jesse en vader patrick als beste koppel uit de bus. De finale was een 3 setter waar Eline en Jacques een geduchte tegenstander waren.
Bij de beginners waren het Luna en Toos die hun finale partij in 2 sets wonnen van Gijs en Pascal.

Jesse en PatrickLuna en Toos
De foto’s van het toernooi zijn hier te bewonderen.