Fanatieke spelers op het Stamboomtoernooi

Met meer dan 60% opkomst van de jeugdleden was het stamboom toernooi al een succes voordat we goed en wel begonnen waren. Met de teams verdeeld over 2 poules werd er eerst een voorselectie gemaakt in de teams op de sterkte van het team. Daarbij waren de verschillen tussen de teams verrassend klein en het niveau, waarop gespeeld werd, aanzienlijk. Na anderhalf uur was de krachtverdeling duidelijk en was het even ijsberen tot de verdeling over de gevorderden en de beginners poule was gemaakt. Het was ook letterlijk ijsberen want in de hal had de winter ook toegeslagen. De gevoelstemperatuur zakte onder de 10 graden. De gevorderden poule ging aan de slag met 4 teams en de beginners poule met 3.
Na 3 wedstrijden en anderhalf uur verder kwamen Eline met vader Patrick er bij de beginners als winnaars uit de bus. Bij de gevorderden waren het de veteranen Jesse en vader Patrick die de familie Augustijn op een afstand konden houden en daarmee de eerste prijs binnenhaalden.
Na afloop waren de familiebanden weer goed versterkt en gutste de trots het internet op.
Ook wij waren blij de jeugd geconcentreerd en met een doel aan het werk te zien.
Stam2018
Hier staan de uitslagen van de voorronde, de eindronde, Poule_A, Poule_B en de foto’s.

AH aktie bijna ten einde.

Attentie leden,
de AH spaaractie loopt op zijn einde.

Heb jij al je gewenste artikelen al kunnen bestellen?


Let op er kunnen nog 3 weken actiezegels gespaard worden bij de Albert Heijn Achterberg.
Spaar_mee_voor_Club_badmintonsteenbergen1

Inschrijven Stamboomtoernooi

We gaan het stamboomtoernooi weer organiseren op zondagmiddag 28 oktober. Dit is een ouder/kind toernooi waar jeugdleden een ouder meenemen en seniorenleden een kind. Als combinatie speel je eerst tegen andere ouder/kind paren in een voorronde. Daarna wordt de groep herverdeelt op sterkte en worden er finales gespeeld voor de eindprijzen. De inschrijfformulieren zijn via de mail al verstuurd. Meldt je snel aan zodat we weten of er voldoende deelnemers zijn om de hal te huren. Deelname is zoals gewoonlijk gratis.Stamboomtoernooi 2018

Voortgang competitie

Na drie wedstrijden is het wel duidelijk dat de 8e divisie zwaarder is maar dat de partijen verrassend vaak in evenwicht zijn. Na een gelijkspel tegen Robad volgde een 5-3 winst tegen FST Waalwijk en een 3-5 verlies tegen BC Shot die momenteel de ranglijst aanvoert.
Volg de uitslagen en stand op de Badminton Nederland competitie site.