Stamboomtoernooi op 31 oktober

Op 31 oktober is het weer eens zover. Het stamboom (ouder/kind) toernooi wordt van 12:00 tot 16:00 uur gespeeld in sporthal ’t Cromwiel. Er zijn inmiddels al 12 teams ingeschreven en onze leden kunnen zich nog tot 24 oktober inschrijven.
Stamboom2021

Steun onze vereniging via Rabo ClubSupport.

Elk jaar organiseert de Rabobank de Club Support actie. Hier kunnen leden van de Rabobank een stem uitbrengen voor een lokale sportvereniging. Ook onze badmintonclub is hier weer van de partij.
Dus ben je officieel lid van de Rabobank, steun dan onze vereniging met uw stem en steun collega badminton verenigingen ook als dat kan. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober.header
Stemmen kan via de Rabo App of via online bankieren. Let wel, je moet lid zijn van de Rabobank.
(Een Rabo betaalrekening maakt je nog geen lid van de bank.)

Openingstoernooi weer gespeeld.

Ook op 5 oktober waren de openingstoernooien bij de jeugd en de senioren. Een grote deelname bij de jeugd, een bescheiden deelname bij de senioren. Mede vanwege de grote trainingsgroep waren er maar 9 spelers bij de senioren die snel 2 rondes speelden om daarna met de cursisten kennis te maken op de baan.
Bij de senioren was Maddy de gelukkige om de aanmoedigingsprijs te ontvangen en waren Christ en Esther de gelukkigen om als beste gehuldigd te worden.
We zijn ook zeer verheugd dat we weer eens een toernooi konden spelen en na afloop een drankje konden nuttigen bij de prijsuitreiking.

Badmintoncursus voorspoedig van start.

Op 5 oktober was dan de eerste les voor de deelnemers aan de probeerbadminton.nu actie. De balans is dat we 11 senioren voor de cursus aangemeld kregen en dat er 9 ook aan de eerste les hebben deelgenomen. Bij de jeugd waren het 5 die voor 10 lessen gaan meedoen. Dit maakt deze actie voor onze vereniging tot een ongekend succes.
De cursus van 10 lessen zijn door de bond nauw omschreven en garandeert dat de badmintonverenigingen gezamenlijk hetzelfde bieden aan de cursisten.
De cursisten waren zelf van een uiteenlopend niveau, maar van elk niveau was er een goede baanbezetting.
Mochten de cursisten de overstap maken naar de vereniging dan biedt dit weer meer keuzevrijheid voor de baancommissaris en ook aantrekkelijker spelen voor eenieder.