Grote opkomst openingstoernooi.

Met 22 deelnemers haalden we een record aan deelnemers over de afgelopen 5 jaar.
Bloed fanatiek deden twee aspirant leden mee in de partijtjes.
Als winnaars bij de heren en de dames mochten zich Joery en Marina na afloop kronen, en als runner up kwamen Patrick O en Kim. Patrick K mocht de shuttle het vaakst oprapen en kreeg daarvoor een aanmoedigingsprijs. Bekijk hier de foto’s. Ook de jeugd had een openingstoernooi. En ook hier kun je er foto’s van zien.

Opening2018foto

Bondscompetitie van start met gelijkspel.

Op woensdag 12 september is de bondscompetitie ook in 't Cromwiel in Steenbergen weer volop losgebarsten! Badmintonvereniging Steenbergen mocht aantreden tegen het Roosendaalse BC Robad.
Helaas is één van de spelers van BV Steenbergen geblesseerd uitgevallen, waardoor de herendubbel moest worden opgegeven. De ploegen waren in ieder geval flink aan elkaar gewaagd en beide mix-partijen waren dan ook driesetters. Uiteindelijk ging er geen winnaar naar huis, want mede door het moeten opgeven van de dubbel werd het 4-4.
Op naar de volgende wedstrijd! (Zaterdag 22 september a.s. tegen
BC FST Waalwijk.)
41620970_2436018113082882_3791676164896980992_n

Op 18 september het openingstoernooi.

Komende dinsdag spelen de jeugd en daarna de senioren het opening toernooi van het seizoen. Bij de senioren wordt de puntentelling bijgehouden van de gespeelde wedstrijden en na afloop reiken we de prijzen uit in de sportbar van het Cromwiel. De wedstrijden worden telkens wisselend samengesteld door de baancommissaris zodat er mooi op gelijk niveau wordt gespeeld. Het toernooi geeft de avond nét een serieuzer tintje.

Succesvolle jaarmarkt afgesloten.

Met 118 gokjes op het juiste aantal shuttles in de pot en 9x het juiste antwoord van 42 is de jaarmarkt voor ons afgesloten. Er was de nodige interesse voor onze club en we kijken er dan ook naar uit om er een aantal dinsdag op te vangen en mee te laten proeven van de sfeer en te laten spelen bij onze club.
Uit de 9 winnaars worden er 4 gekozen voor de emmer aardappelen en uit de 9 wordt één winnaar getrokken voor de €50,- tegoedbon van Jacobo.nl. De winnaars worden maandag gebeld en de prijzen worden dinsdag uitgereikt.
De vrijwilligers die onze stand bemanden én de organisatie van de jaarmarkt op zich namen: Patrick, Toos, Corné, Christ, Esmée, Mark, Niels, Pierre, Stijn, Sebastiaan, Sophie, Jack, Clazien en Martin; Hartelijk bedankt voor jullie inzet.
Het mooie weer was in ieder geval een blijk van waardering van bovenaf,

Steenbergen op stoom bij de jaarmarkt.

De club heeft een stand tegenover Pearle (oude intertoys) bezet.

IMG_1620

IMG_1621

Op zaterdag waren er 60 gokkers op het aantal shuttles en 5 daarvan maken al kans op de emmers aardappelen en de hoofdprijs van €50,- winkel tegoed bij online winkel hacobo.nlHaboco.nl
Het weer was ons nog gunstig gezind en we vertrouwen op een overtreffende zondag.

Badmintonclub op de Jaarmarkt

Ook dit jaar geeft de club weer acte de présence op de jaarmarkt. Op zaterdag en zondag staat de stand weer volledig opgetuigd in het Steenbergse centrum. Kom weer eens raden hoeveel shuttles we hebben opgesteld en beter nog, kom gewoon eens langs om te badmintonnen.

Spaaractie Albert Heijn Achterberg

Vanaf 25 augustus zijn wij samen met Albert Heijn Achterberg van start gegaan met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Albert Heijn Achterberg sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!
 
Hoe spaar je mee? 10 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij Albert Heijn Achterberg een actiezegel. Daarnaast zijn er elke week bij speciale actieproducten extra actiezegels te verkrijgen. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van Albert Heijn Achterberg inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.albertheijnachterberg.nl wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel na de actie op 1 en 2 december op kunnen halen.
 
Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 25 augustus naar de Albert Heijn Achterberg en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?
 
Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Kijk op Facebook, volg de Facebook van Albert Heijn Achterberg, houdt kijkopsteenbergen.nl en je e-mail in de gaten.

AH_actie