Stamboomtoernooi op zondag 27 oktober.

Het stamboomtoernooi is een ouder/kind toernooi waar onze jeugdleden een ouder mee kunnen nemen of onze seniorleden een van hun kinderen. De leeftijdslimiet voor de jeugd is van 8 tot en met 16 jaar. De ouder/kind combinaties spelen onderling dan een aantal wedstrijden. Graag willen we zo snel mogelijk weten of je meedoet
Stam2019

Rabo Clubsupport gaat 27 september van start

Over Rabo ClubSupport
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken. Rabo Clubsupport

Openingstoernooi matig bezocht.

Het senioren openingstoernooi mocht zich verblijden met in totaal 14 deelnemers. De timing is natuurlijk niet al te best met het mooie nazomer weer en de scholen die het nieuwe schoolseizoen bij de ouders bekend maken. De inzet was er niet minder om en de deelnemers kregen zelfs 2 consumpties na afloop aangeboden. Met Toos en Esther als beste dames en Christ en Patrick als de beste heren was de uitslag niet echt een verrassing.

Natte jaarmarkt drukt de opkomst.

Voor de vrijwilligers van onze stand was de jaarmarkt een beproeving dit jaar. De jaarmarkt organisatie had onze stroom aansluiting over het hoofd gezien en daardoor konden we op zaterdag niet over bewegende beelden beschikken om publiek te lokken. Door de regen was het publiek op zaterdag overigens ook erg schaars. De shuttle-wip was een groot succes, ook bij de bemanning van de kraam als het publiek op zich liet wachten. Het ijsje als beloning was een effectief middel voor deelname. De zondag was, op een enkele plensbui na, al een stuk beter bezocht. De lokatie met stroom lag ook op het drukste punt van de jaarmarkt.
Een woord van dank aan de vrijwilligers: Johannie, Toos, Christ, Sebastiaan, Angeline, Esmée, Patrick, Pierre, Clazien en Jacques voor de kraambezetting en van het bestuur een speciaal dankwoord aan Martin, Corné en Christ die de sponsoren, shuttle-wip en beeldmateriaal hebben verzorgd.
Jaarmarktstand2019

Yonex Dutch Open op 8-13 Oktober

koop-hier-jouw-kaarten-ydo-2019
Ben je een echte badminton Fan, dan moet je eens live gaan kijken naar de toppers die van 8 tot 13 oktober spelen in het Topsportcentrum in Almere. Kaartjes kun je online al kopen via een klik op de afbeelding.

BVS op de jaarmarkt 7 en 8 september

De club staat ook dit jaar weer op de Steenbergse jaarmarkt. Met als noviteit het shuttle wipspel die een actievere uitdaging vormt naast ons traditionele shuttle raadspel. Voor het prijzenpakket zijn al de nodige sponsoren gevonden. Zo is er voor het wipspel elk uur een ijsje te winnen en het raadspel heeft een prijs per dagdeel. Nieuwe leden krijgen een nieuw racket als ze zich bij de jaarmarkt opgeven.
We staan alleen op zaterdag en zondag op de jaarmarkt. Wij kunnen al bij voorbaat de volgende bedrijven bedanken voor hun sponsoring: Oerlemans Mooi Wonen, Wander’s bandenservice, Handelsonderneming Corné Bogers (Hacobo), ijssalon Boon, Brasserie de Kaai, Grand Café de Keuning en Grand Café Puur.